Plateau de Fromages
Vind je het lastig je tafelgenoten uit te leggen welke kaasjes je ze voorschotelt? Daar hebben wij iets op verzonnen.
De ingrediënten van ons Plateau de Fromages concept zijn simpel. We hebben een dubbelzijdige menukaart. Op de voorkant van de kaart komt jouw, in de winkel samengestelde kaasplateau. Op de achterkant is er ruimte voor een beoordeling per kaas. Inmiddels staan in ons kassasysteem meer dan 340 unieke informatiestickers. We stellen een bij jou passend kaasplateau samen, plakken de informatiestickers in de juiste volgorde op de kaart en voilà, jouw persoonlijke kaas-menukaart.

Per kaas staat de naam en herkomst vermeld, van welk dier de melk komt en of deze rauw of gepasteuriseerd is. Daarbij nog een kleine anekdote over de kaas, kaasmaker, het gebied of de toegepaste techniek.

Presenteer de Plateau de Fromages kaart bij het kaasplateau en duik samen met je tafelgenoten verder in de wereld van kaas. Beoordeel de kazen op de achterkant van de kaart, neem deze mee bij een volgend bezoek en laat ons je helpen kazen te ontdekken naar jouw smaak.