Over ons

Het ontstaan van Hendrik en Marcella, kenners in kaas en delicatessen is als het ontstaan van een mooie kaas; alle goede dingen hebben tijd nodig.

Hendrik en Marcella leerden elkaar kennen op de middelbare school, maar tien jaar later sloeg de vonk tussen hen pas over. Vier jaar daarna, donderdag 21 juli 2011, openden ze de winkel: het ultieme resultaat van hun liefde voor elkaar en de gedeelde liefde voor kaas.

Even kennismaken: Hendrik is opgeleid als kok en wordt gedreven door een passie voor lekker en goed eten. Hij is ervan overtuigd dat je nooit uitgeleerd kunt zijn en is dan ook altijd op zoek naar nieuwe smaken en producten. Marcella is opgegroeid in een heerlijk  bourgondisch gezin, waar goed eten en drinken een belangrijke rol speelden. Ze is echt verslaafd aan kaas en heeft een neusje voor kwaliteit.

Samen zijn ze gemotiveerde ondernemers, met passie voor hun producten en hoge standaarden als het op persoonlijke service aankomt. Deze hoge standaarden, het mooie en uitgebreide assortiment binnen- en buitenlandse kazen en hun unieke Plateau de Fromages concept leverden Hendrik en Marcella in 2019 de titel ‘Beste kaasspeciaalzaak van Nederlandop.

Met het behalen van deze titel zijn Hendrik en Marcella niet op hun lauweren gaan rusten. Ze blijven op zoek naar nieuwe kazen, nieuwe smaken en nieuwe kennis met een duidelijk doel: elke dag weer de beste ervaring en de beste kazen voor hun klanten.

Er is nog zo veel te vertellen over Hendrik en Marcella en hun passie voor kaas, maar het is veel beter om deze zelf te ervaren. U bent van harte welkom in de winkel aan het Valkeniersplein voor een goed gesprek met persoonlijk advies en natuurlijk heerlijke kaas.